Malaysia Baby!

Har ni nansin varit inne i ett kopcentrum med ett tivoli i? Det har vi! Dom tre senaste dagarna har vi spenderat vara pengar pa skor dar.  Vi har aven varit pa IKEA och atit harda svenska kottbullar med pomes. Till efterratt at vi en mumsig bit chokladkaka. Igar gick vi upp tidigt for att besoka de beromda Twin Towers, nar vi hittat ratt och ar redo att borja koa, far vi informationen att "pa mandagar gar det ej att aka upp till bron!" nehe.. och vi som hade gatt upp redan 06.30.

Istallet for att aka upp i tornen gick vi till Starbucks och chillade med varsin god dryck och tidning. Vi gjorde ett lunch besok till Pavilion (ett annat kopcentrum). Dar at vi pa Fridays!! Vi kollade aven in pa Forever21.

Nu har vi en glad overraskning till alla er dar hemma som saknar oss, vi kommer att komma hem redan den 2 april for vi saknar er ocksa.

All karlek / Annika och Louise


Kommentarer
Postat av: karin

Det ska bli roligt när ni kommer hem! Den 2ra står vi på Arlanda och väntar. Ha nu så kul! Glöm inte hur klimatet är här, bada-sola-flippfloppa-solklänninga-fikauteiskuggan allt vad ni orkar!

puss o kram

Mamma Karin

2012-03-01 @ 10:05:03
Postat av: Stina & André

Hej!

Nu har vi åkt från Lanta, till Khao Lak. Hoppas ni får en härlig fortsatt resa! Har ni vägarna förbi Khao Lak så måste ni hojta till! Våran bloggadress är stinarolfhamre.blogspot.com



MVH Stina och André (paret från minibussen till Koh Lanta) :)

2012-03-09 @ 15:19:26
URL: http://stinarolfhamre.blogspot.com
Postat av: Ellen Hoffner

Det låter snajsigt det där! Ni kanske ska tipsa Täbban men lite inspration?? Det låter bra att ni kommer hem lite tidigare, då ses vi snart!! :) Ha det nu alldeles underbart och njut vidare! Stora syster Ellen har köpt ett SATS-kort (!!) och har sådan träningsvärk att hon inte kan gå överhuvudtaget, oaj oaj oaj... Ikväll är det melodifestivalen på teve så det är kvällens plan. Jag har haft en franska tenta och befinner mig i uppsala. Ha det bäst! stor kram från STORA STORA syster :P

2012-03-10 @ 18:06:41
URL: /http://travelbag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0