Kata - Kamala - Kata

Vi akte for nastan en vecka sen till Kamala. Kamala var en mysig liten del av Phuket. Ett mindre stalle som bestod av mer eller mindre av en liten gata med resturanger och shopping. Det fanns en svensk kladesbutik, namligen market - Love Forever. Stranden i Kamala var fin med mycket sma restauranger, banana pancakes och frukt, men dock var det mer grus an sand pa stranden. Vart boende var stort med tre sovrum, varsitt badrum med dusch, ett stort ljust kok och vardagsrum.



Vart kok



Utsikten fran balkongen



I den stora poolen



Tva glada tjejer

Nu ska vi dela med oss av vad som hande harom kvallen. Efter middagen gick vi som vanligt och strosade i sma butiker, da slog regnet till. Himlen oppnade sig. Vi var dom enda som inte var radda for regnet och sprang fram pa de tomma gatorna med publik fran alla hall och kanter(under tak da saklart!). Nar vi val kommit till hotellet, dyblota, kliver vi in i trapphuset och upptacker ett vattenfall i trappen. Det kom uppefran fjarde vaningen, regnet hade pa nagot satt gjort sa det blev oversvammning. Det va crazy. Vattnet regnade fran lamporna och droppade aven ur eluttagen. Som tur ar bodde vi at det hall dit golvet inte lutade, for hos vara grannar hade det lackt in genom dorrspringan.



Efter var springtur i regnet - pa 7eleven



Vattenfall ur lampan



Kladesbutiken Love Forever



Pa Kamala strand i solnedgangen



LOVE



Matar baby elefatnt



En liten apa



Skakar hand



Fiskspa



Mums!



Svenska godisbutiken i Kata
 


Bangtao beach



En drink pa Hard Rock Cafe



Karleksfyllt ogonblick - skriver vykort

Nu ar vi tillbaka i Kata och tillbaka i datorernas varld. Just nu bor vi pa ett hotell med varldens storsta och finaste balkong, med tva uppsattningar stolar och bord. Dessutom har vi en fin trahammock att gunga i nar vi kanner for att chilla pa varan egna plats.

Imorgon ska vi bege oss till Kata Noi, en strand ingen av oss nagonsin besokt. Pa onsdag ska vi ha en dag med djuren pa Phuket Zoo.



All karlek / Annika och Louise


Kommentarer
Postat av: Päivi

Gud vad fina bilder ni lagt upp! Jätte kul och följa er! Ha det så härligt!! Kram

2012-02-20 @ 19:14:34
Postat av: Anna

Hey Niggahs!!!

Tur att man inte alls bir avviiis på er, stackare! Ibland är livet inte lätt.... ;)

MISS YOU!!!! <3 <3 <3 <3 <3

2012-02-20 @ 23:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0